Stage

Erkend Leerbedrijf

Voorwaarts is meer dan alleen een sportvereniging. Al jaren is de club een Erkend Leerbedrijf en vervullen we, naast het sportieve gebeuren, ook op een andere manier een maatschappelijke rol. Als scholier of student kun je bij Voorwaarts terecht voor zowel een maatschappelijke stage als een beroepsstage. De keuze in stageaanbod is wellicht breder dan je vooraf denkt.

SV Voorwaarts is een omnivereniging met vier sportafdelingen. Sportpark de De Laene Kerklaan 2 in Twello is de locatie voor de voetbal en beach. De zaalsporten (handbal, gymnastiek en volleybal) vinden veelal in Sporthal Jachtlust in Twello plaats.

De jeugd is de toekomst

Wij bieden stageplekken aan omdat we als vereniging van betekenis willen zijn voor de jeugd, die zich op een toekomst voorbereidt. Ook kan het een frisse blik geven op organisatie en activiteiten. Dit geeft ons weer nieuwe kennis en energie.

Aanbod

Voorwaarts biedt:

Voorwaarts biedt stages aan op het gebied van:

Contact

Heb je interesse/belangstelling voor een stageplek, vul dan onderstaand formulier in. Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Stage aanmelding

DD dash MM dash JJJJ
Adres
Ik ben lid van Voorwaarts
Bij welke afdeling wil je stage lopen?

 

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan