Vacatures

Allemaal een taak(je)

Binnen een grote omnivereniging als Voorwaarts is er veel te doen. Van besturen tot het maaien van het grasveld, het trainen van een selectieteam, tot het vasthouden van een peuter op de evenwichtsbalk. Alle vrijwilligers zijn belangrijk en worden enorm gewaardeerd. We hebben altijd nieuwe vrijwilligers nodig, zodat we het met elkaar kunnen volhouden. Want het motto is: als we het samen doen, is het niet zo veel werk. Dus zet je talent in en kom helpen! Wil je meer weten, neem dan eens contact op met één van de bestuursleden.

Vacatures

Voorwaarts is een omnivereniging met vier sportafdelingen. Overkoepelend hebben we een Algemeen Bestuur die verdeeld is in verschillende domeinen met daaronder de omni commissies die de hele vereniging faciliteren. Zie jij het als een uitdaging om te zorgen dat we als Voorwaarts onze krachten bundelen, dan is één van onderstaande vacatures misschien iets voor jou?

 

Functie Bestuur/Commissie Meer informatie
Hulp bij de renovatie van het clubgebouw Project vanuit Accommodatiecommissie Wij zijn op zoek naar extra mensen die mee willen helpen bij de renovatie van het clubgebouw (binnen en buiten). Voor handige helpers of misschien leden die hun expertise of contacten in kunnen zetten om zaken te regelen. Lees hier verder
Personeel Algemeen Bestuur We zoeken een extra vrijwilliger die het bestuur wil ondersteunen met HR aangelegenheden, zoals inzet vrijwilligers, registratie leden, VOG, stage. Heb je interesse om je op dit aandachtsgebied verenigingsbreed in te zetten, neem dan contact op met Guido Leerkes.
Voorzitter Sport Algemeen Bestuur Als Voorzitter Sport ben je aanspreekpunt voor alle voorzitters van de sportafdelingen.  Je bent sparringpartner en neemt knelpunten vanuit de afdelingen mee richting in het Algemeen Bestuur en vice versa. Heb je interesse om deze sleutelrol in het Algemeen Bestuur op te vullen, kom dan in gesprek.
Voorzitter Horeca & Events Algemeen Bestuur Als Voorzitter Horeca & Events ben je aanspreekpunt voor de kantinecommissie en de omni evenementen. Je hoeft niet zelf te organiseren maar vanuit het Algemeen Bestuur bewaak je beleid, budgetten en kijk je mee met de draaiboeken. Eventuele knelpunten los je samen op. Heb je affiniteit met horeca en evenementen en zie je een bestuursfunctie wel zitten, neem dan contact op met Guido Leerkes.
Administratief medewerker Algemeen Bestuur Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die goed is met cijfers en ervaring heeft met het boeken van inkomende facturen en klaarzetten van betalingen. Heb je interesse om ons financiële team te versterken, neem dan contact op met Martijn Bouwmeester.
Lid Ontspanningscommissie De OC zoekt versterking. Ben jij iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren voor jong en oud, kom dan in gesprek. We hebben onze ‘vaste’ events maar natuurlijk zijn nieuwe ideeën ook welkom.
Barmedewerker Kantinecommissie Hulp gezocht voor de zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Vind je het leuk om een aantal bardiensten mee te draaien in de kantine aan de Kerklaan, neem dan contact op met de kantinecommissie.
Lid Onderhoudsploeg Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is de onderhoudsploeg actief aan de Laene. We zijn op zoek naar nieuwe instroom. Lees hier verder.
Schoonmaakmedewerker Accommodatiecommissie We zoeken mensen die willen helpen met het schoonmaken van de kleedkamers. Betreft aantal ochtenden/middagen per week. Kom in gesprek om te kijken wat er past in jouw agenda.

 

Vacatures Sportafdelingen

Via onderstaande links kun je bekijken welke vacatures er op dit moment binnen de sportafdelingen zijn:

Gymnastiek
Handbal
Voetbal
Volleybal

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan