Het was fantastisch!

Voorwaarts 90 jaar


Op dinsdag 14 mei 2024 bestond onze omnivereniging maar liefst 90 jaar. Deze bijzondere mijlpaal vierden we met onze leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die Voorwaarts een warm (oranje zwart) hart toedraagt. Er werden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd op en rond ons sportcomplex aan de Laene.

Officiële opening

Op dinsdag 14 mei (exact 90 jaar na oprichting) werden de festiviteiten rondom het jubileum feestelijk geopend. Mevrouw Beekman (94) en Saar (2), respectievelijk het oudste en jongste lid van de vereniging, knipten samen het lint door van het Voorwaarts museum. Hiermee gingen de jubileumweken van 14 mei tot en met 2 juni 2024 officieel van start.

Lees hier verder

Jubileum in beeld

Een korte terugblik op de jubileumwerken waar we nieuwe herinneringen met elkaar maakten, terug keken in de tijd maar vooral veel plezier met elkaar hadden.

Voorwaarts museum

In aanloop naar het jubileum werden foto’s, krantenknipsels en andere items verzameld en tentoongesteld in een heus Voorwaarts Museum in het clubgebouw. Vele leden en andere belangstellenden bezochten het museum en dompelden ze zich onder in de geschiedenis van onze omnivereniging.

Lees hier verder

Clubblad special

Na afloop van de jubileumperiode brachten we een speciale editie van het clubblad uit.

Lees de jubileum editie hier

Zwarte broek Oranje trui podcast

Maik & Bas kwamen met het originele idee om een podcastserie te gaan maken. Hierin gaan ze in gesprek met verschillende clubiconen en kijken terug in de tijd ter ere van het aanstaande jubileum. De komende tijd komen er geleidelijk meer afleveringen online. De eerste aflevering waarin zij zichzelf voorstellen vind je hieronder.

Ga hier naar alle afleveringen van de podcastserie.

Wil je iets kwijt aan deze heren, mail dan naar podcast@voorwaartstwello.nl.

Om alvast een beetje in de sfeer te komen, maakten we onderstaand filmpje en gingen we even terug in de tijd.

Contact

Heb je een vraag of suggestie voor de jubileumcommissie?

Mail ons

Sponsoren

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan