Nieuws

17 oktober 2024

Meedenkavond vervanging kunstgrasvelden

Terwijl de verbouwing van ons clubgebouw nog steeds in de afrondende fase is, vinden wij het als Algemeen Bestuur ook tijd om het traject op te starten om onze kunstgrasvelden (veld 2 en veld Kerklaan) te vervangen.

UITNODIGING Meedenkavond
Woensdag 6 november 2024 om 20.00 uur in ons clubgebouw aan de Laene

Jullie input is waardevol

We willen beginnen met een aftrapbijeenkomst waarbij de voornaamste gebruikers van de velden aanwezig zijn. Allereerst is dat de afdeling voetbal, die we hierbij graag uitnodigen. Wij denken aan vertegenwoordigers vanuit de technische commissie, en de pupillen/junioren/senioren commissies, maar andere afgevaardigden zijn ook zeker welkom. Op deze avond vragen we ook de onderhoudsploeg, de evenementencommissie en commissies van de sportfeesten aan te sluiten. Verder roepen we onze leden op of er mensen zijn die interesse hebben en/of kennis en ervaring om deel te nemen in dit voor Voorwaarts belangrijke project.

Programma

We zijn verheugd te kunnen melden dat we contact hebben kunnen leggen met een onafhankelijke partij die ons inhoudelijk kan bijstaan. Deze persoon heeft bij meerdere gemeenten een adviserende rol op dit gebied. Op woensdag 6 november praat hij ons bij over de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om kunstgrasvelden. En verder halen we tijdens deze meedenkavond jullie ervaringen en wensen als gebruiker op om mee te kunnen nemen. We hopen aan het eind van de avond een representatieve werkgroep te kunnen formeren om de volgende stappen te gaan zetten.

Wees welkom

Meld je aan voor de meedenkavond door onderstaand formulier in te vullen. Ook kun je hier je gegevens achterlaten als je op 6 november niet kunt, maar wel interesse hebt om een rol te spelen in dit traject.

We kijken ernaar uit om samen aan de toekomst van onze velden te werken!

Aanmelding Meedenkavond vervanging kunstgrasvelden

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan