Nieuws

20 september 2024

Jeugdleden op pad voor de Grote Clubactie

Op zaterdag 21 september gaat de Grote Clubactie weer van start!

Voorwaarts doet hier dit jaar opnieuw aan mee. Jeugdleden van maar liefst drie afdelingen (volleybal, handbal en voetbal) proberen zoveel mogelijk loten te verkopen om zo een mooi bedrag voor onze vereniging op te halen. Dat doen ze door langs de deuren te gaan en via Whatsapp in de periode 21 september tot 4 november 2024.

Spek de clubkas

De Grote Clubactie is een jaarlijks initiatief in Nederland om verenigingen te ondersteunen. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat maar liefst € 2,40 naar de afdeling. Kortom, 80% van elk verkocht lot is komt ten goede aan de jeugd van Voorwaarts. Koop je een lot dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-.

De trekking vindt plaats op 19 november 2024. Meer informatie lees je op www.clubactie.nl.

Superloten voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven en sponsoren zijn er superloten te koop. Je bestelt ze hier. Een superlot bestaat uit 50 loten en kost dus € 150,- waarvan ook 80%, dus € 120,- naar de vereniging gaat. De opbrengsten komt ten goede aan de omnikas. Hiervan investeren we in de veiligheid van onze leden. Koop je een superlot, dan zetten we jouw bedrijf speciaal in het zonnetje op onze social media kanalen.

Bedankt voor de steun

Houd je bel in de gaten, check je Whatsapp en koop een lot.
En natuurlijk wensen we al onze jeugdleden veel succes en plezier met de verkoop.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan