Nieuws

21 juli 2024

Update renovatie – extra hulp nodig laatste fase

Het gaat de goede kant op met de kantine! Wat een werk is er al verzet. Vele uurtjes werden door vrijwilligers aan de Laene doorgebracht, met slopen, schilderen, timmeren, kabels trekken, opruimen, etc. Vanaf 5 augustus gaan we de laatste fase in. Hierbij kunnen we nog extra handen gebruiken. Meld je aan en kom helpen. Ook al is het maar een paar uurtjes. En neem je teamgenoten gezellig mee.

Teamwork

Wat zijn we blij met onze enthousiaste vrijwilligers. Wat ze de afgelopen weken samen voor elkaar wisten te krijgen is bijna te veel op te noemen. Zo is de bar verwijderd, het systeemplafond met de oude verlichting afgevoerd. Diverse wanden gestuct. Ook de brandslanghaspel is verplaatst, de deur van bestuurskamer 1 naar de kantine dichtgezet en mdf platen aangebracht op de wanden. Het oude plafond is geheel geschilderd en alle infrastructuur voor stroom, water, geluid, krachtstroom zijn verplaatst of aangepast. Meerdere radiatoren verwijderd. Het computer/internet/camera netwerk verplaatst naar een aparte ruimte. Twee nieuwe kozijnen in de kantine. En rondom de velden is er schoongemaakt.

Hoe ziet dat er uit? Nou zo ongeveer…      Is alles dan nu klaar?

Nee, helaas nog niet. We hebben vanaf 5 augustus, in de laatste fase, meer hulp nodig dan ooit tevoren om eind augustus klaar te zijn. Geef je op of kom langs om te helpen.

Als je je opgeeft, vul dan je mobiele nummer in dan voegen we je toe aan een Whatsapp groep waarin alle klussen voorbij komen. Er zit echt voor iedereen wel wat tussen. Op dat moment kijk je wat jou ligt en uitkomt. En laat je weten dat je er bent. Alle hulp is welkom!

Meld je hier aan

Wat moet er nog gebeuren?

De komende weken wordt de vloer van de kantine opgeruwd, geëgaliseerd en voorzien van een pvc vloer. Dit is naar verwachting rond 2 augustus klaar. In de tussentijd brengen we in het clubgebouw, ’t Nijenhuisje en de kleedkamers LED-verlichting aan.

Vanaf 5 augustus is er van alles te doen:

  • de nieuwe vloer afdekken met stukloper of karton en aftapen
  • alle houten stoelen voorzien van vilten schroefdoppen
  • plaatsen van de kastenwand en de bar
  • verlichting monteren en alle elektra afmonteren
  • de koven van de elektra dichtzetten en schilderen
  • geluidsboxen monteren
  • wanden voorzien van akoestische wandbekleding

Jij doet toch ook iets voor de vereniging?! Zet je ook in als vrijwilliger en meld je aan.

Verder verduurzamen

Momenteel maken we een aanpassing aan het clubgebouw zodat we kunnen overstappen op luchtverwarming middels een warmtepomp. Op deze manier reduceren we het gasverbruik voor een heel groot deel en kunnen we overstappen naar elektra. Dit is extra belangrijk omdat we straks nog circa 40/50 zonnepanelen op één van onze daken willen plaatsen.

Contact

Na aanmelding wordt vanuit het team verbouwing contact met je opgenomen om verder af te stemmen. Heb je nu al vragen over het project, dan kun je die mailen naar installaties@voorwaartstwello.nl.

Tot slot

Als team gaan we de laatste fase in om straks in het nieuwe seizoen met z’n allen te genieten van een prachtig vernieuwd clubgebouw. Tot ziens (in je werkkleding) aan de Laene!

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan