4-5 jarigen

Doelstelling van de MiniToppers instroomgroep is op een speelse manier kennis te maken met voetbal. Voorwaarts biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een paar weken mee te trainen om te kijken of de MiniTopper het voetbal als leuk ervaart. Indien de MiniTopper voetbal leuk vindt en vaker meetraint en aan wedstrijden meedoet, vragen we hem/haar lid te worden.

 

CöordinatorDjon Thé
TrainingstijdenZaterdag 10:00 - 11.00 uur
TrainingslocatieKleine kunstgrasveld Kerklaan

Team Sponsors

Ook voor meiden?!

Jazeker! De MiniToppers instroomgroep is bij uitstek een goede gelegenheid voor meisjes om te gaan voetballen! Hoe eerder je begint, hoe beter. Op deze leeftijd kunnen meisjes makkelijk meekomen met de jongens.

Kom (vrijblijvend) meetrainen met de groep enthousiaste MiniToppers

De training is vrije inloop voor iedereen van 4 en 5 jaar die wil komen voetballen. Zijn er vragen, stel ze gerust aan de coördinator.

Leenschoeisel

Heb je interesse om mee te trainen en nog geen voetbalschoenen en scheenbeschermers? Bij Voorwaarts kunnen ze tijdelijk geleend worden (zolang de voorraad strekt).

Minileague wedstrijden

In het voetbalseizoen is er voor de 5-jarigen die speelgerechtigd zijn eens in de 2 à 3 weken de zogenaamde Minileague (B-categorie). Voor de 4-jarigen en de 5-jarigen die nog niet speelgerechtigd zijn, gaat de training op zaterdag gewoon door.

Coördinatie

Voor zaken m.b.t. kleding, aanmelding voor trainingen, lidmaatschap en voor algemene informatie over de MiniToppers (instroomgroep) kun je terecht bij Djon Thé, via de mail te bereiken op instroom.voetbal@voorwaartstwello.nl.

Lidmaatschap

Eerst een aantal keren geheel vrijblijvend meetrainen is belangrijk in deze leeftijdscategorie. Meteen lid worden is geen vereiste maar mag natuurlijk wel. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier. Ga naar Lid Worden om je aan te melden.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan