Nieuws

8 oktober 2024

Trainingsschema bij afgelasting natuurvelden

Vanaf de week van 7 oktober 2024 is een alternatief trainingsschema beschikbaar voor de diverse trainingsblokken. Het trainingsschema is opgesteld om beter tegemoet te komen aan de wens van trainers om helderheid over wie waar traint bij afgelasting door de consul van de velden 4 en 5.

Dit schema is geen garantie voor succes als niet voortdurend de communicatie met elkaar wordt gezocht om de ruimtes goed te verdelen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsopkomst (aantal spelers) en welk team of elftal wel of niet gebruik kan maken van de beschikbare faciliteiten op het veld. Enige creativiteit en overleg blijft vereist om het trainen voor iedereen mogelijk te maken.

Enkele teams zijn ondergebracht op het handbalveld. Let even goed op welke teams dat zijn. De bespeelbaarheid van het handbalveld is bij veel regenval niet gegarandeerd. Ook dan zal er nog wel eens een aanpassing in overleg moeten plaatsvinden. Tussen de theorie en de praktijk rest dan ook het overleg.

Bedenk op voorhand wel dat niet elk veld zich leent voor hetzelfde schoeisel, dus houdt daar rekening mee.

Tenslotte: als er vragen zijn over het schema of suggesties voor alternatieve oplossingen deel dit dan met de coördinator van je leeftijdsgroep.

We hopen vooralsnog dat elk team bij afgelasting van de velden 4 en 5  z’n weg op het sportpark weet te vinden.

Klik hier voor schema plan B

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan